Vi søger: International marketing– og kommunikationsprofil

Udarbejdelse, implementering og eksekvering af en ny digital B2B marketing- og kommunikationsstrategi

 

Jobbet:

Med reference til Chief Strategy Officer (CSO) får du ansvar for at sikre den røde tråd og DNA for de samlede marketingsaktiviteter i alle koncernens virksomheder. Med udgangspunkt i virksomhedens strategier, der blandt andet fokuserer på at kommunikere endnu tættere med slutkunderne, skal du udarbejde en ny international marketing- og kommunikationsstrategi og efterfølgende sikre en målrettet eksekvering af denne. Din hovedopgave bliver således at formidle budskaber, så de henvender sig direkte til virksomhedens målgrupper på de platforme, hvor virksomheden er repræsenteret.

 

Du vil således få en bred vifte af opgaver, der bl.a. omhandler:

  • Udarbejdelse, implementering og eksekvering af en ny digital B2B marketing- og kommunikationsstrategi.
  • Segmentering af markedet via markedsanalyser.
  • Kommunikation på de sociale medier – LinkedIn, Facebook, etc.
  • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider.
  • Udarbejdelse af pressemeddelelser og content.
  • Udvikling og produktion af salgs- og messemateriale i samarbejde med reklamebureauet.
  • Udvikling af præsentationsmateriale i samarbejde med direktøren.

 

Kvalifikationer:

Du har solid international erfaring fra en tilsvarende stilling og er vant til at være med i hele marketingprocessen på B2B-markedet. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til landbrugsbranchen, og gerne interesse inden for forskning i landbruget. Teoretisk har du en relevant uddannelse inden for marketing på HD eller cand. merc. niveau, og frem for alt har du en stærk kommerciel forståelse og forstår virksomhedens kunder og deres behov. Derudover har du stor erfaring med digital marketing og sociale medier. Som person har du en god gennemslagskraft og et højt drive, der får tingene til at ske. Du trives i en hektisk kultur, men på trods af dette formår du at definere og strukturere dit arbejde fra start til slut. Du er naturligvis en stærk kommunikator og evner at formulere komplekse og tekniske budskaber på en enkel og letforståelig måde. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale, og er en stærk IT- bruger.

 

Du tilbydes:
En selvstændig og udfordrende stilling i en dynamisk, international vækstvirksomhed. Du får ansvaret for en krævende og udfordrende marketingproces, hvor du vil få store muligheder for at udvikle både dine personlige og faglige egenskaber. Du bliver en del af et uformelt team, hvor frihed under ansvar, stort engagement og professionalisme er bærende elementer i hverdagen. Kulturen er præget af, at der løftes i flok, og du giver selvfølgelig en hånd med, hvor der er behov – også selvom opgaven ikke nødvendigvis hører under dig.

Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Din ansøgning og dit detaljerede CV mærkes ”02.07.03” og uploades via denne side. Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Al henvendelse behandles fortroligt.

 

Fermentationexperts AS, https://fermentationexperts.com/, er et innovativt viden- og udviklingsselskab med aktiviteter i både Europa og USA, der fokuserer på udvikling af mælkesyre-fermenteret proteinfoder til husdyr. Virksomheden har patenteret sin fermenteringsproces, der sikrer den samme høje standard og kvalitet i det færdige tørrede produkt hver gang. Det er således muligt at skræddersy proteiner til hvert dyrs ernæringsmæssige og sundhedsmæssige behov, som resulterer i, at dyrene bliver mindre syge, ligesom det sjældent er nødvendigt at behandle med antibiotika. Fermentationexperts afsætter sine produkter worldwide, såvel gennem forhandlere, som direkte til landmanden gennem sit datterselskab, European Protein AS. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Bække ved Vejen. Herudover har de udviklingskontor i København, salgskontor i Sydamerika, samt produktionsfaciliteter i USA, Ukraine og Danmark. Fermentationexperts har gennem hele sin historie arbejdet hårdt for at opbygge viden om fermentering, både teoretisk og i praksis. For altid at blive opdateret med den nyeste viden, samarbejder Fermentationexperts løbende med universiteter og andre biotekvirksomheder. Virksomheden har de seneste år oplevet en betydelig vækst og er blevet kåret til Gazelle i 2015 og 2016. Som led i en ambitiøs vækststrategi søges nu en Marketing- og kommunikationsprofil til at styrke organisationen yderligere.