Vi søger: Stærk administrativ profil

Sekretærfunktion * Projektkoordinering * Intern salgsbackup * HR – administration


Jobbet:

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor godt nok ikke er ”godt nok”, og hvor du absolut selv skal være i stand til at bygge jobbet op omkring din personlighed og faglige evner. Med reference til Chief Strategy Officer (CSO) bliver du en væsentlig brik i forhold til at samle trådene inden for blandt andet personaleadministration, intern salgsbackup samt generelle administrative opgaver. Du får således en lang række spændende opgaver, hvori der vil være såvel udviklings-, projekt- og vedligeholdelsesopgaver, og du får derfor kontakt til såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.

 

Du skal blandt andet:

  • Fungere som personlig sekretær for Chief Strategy Officer (CSO).
  • Udarbejde agendaer, referater, koordinering samt forberedelse af personalemøder.
  • Afsøge mulighederne for at søge EU fonde, deltage i intern projektkoordinering.
  • Fungere som intern salgsbackup – herunder kundekontakt, udsendelse af datablade, optimeringsvejledninger samt vedligeholdelse af Navision.
  • Personale administrative opgaver, herunder udarbejde og vedligeholde personalehåndbogen.
  • Opfølgning på og koordinering med fragtmænd, fødevarestyrelse, m.fl.
  • Diverse indkøb af kontorudstyr/- artikler, telefoni, etc.
  • Diverse ad hoc og back office opgaver på tværs af koncernen.

 

Kvalifikationer:

Du sidder i dag i et tilsvarende job med en særdeles solid administrativ erfaring. Det er en fordel, hvis du også har erfaring med projektkoordinering og HR-administration. Du har en holdning til tingene og kommer gerne med inputs. Samtidig kan du bevare overblikket og holde fokus på de vigtige detaljer i en hverdag, der er præget af et højt aktivitetsniveau. Du skal kunne håndtere både rutineprægede opgaver samt de lidt større udviklingsorienterede opgaver, og sætte en ære i at overholde deadlines. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale, og er selvfølgelig en stærk IT-bruger – også gerne med kendskab til Navision. Endvidere er det et krav, at du bor centralt i forhold til virksomheden.

 

Du tilbydes:
En selvstændig og varieret stilling i en dynamisk, international vækstvirksomhed, hvor du får lov til at arbejde selvstændigt. Du bliver en del af et uformelt team, hvor frihed under ansvar, stort engagement og professionalisme er bærende elementer i hverdagen. Kulturen er præget af, at der løftes i flok, og du giver selvfølgelig en hånd med, hvor der er behov – også selvom opgaven ikke nødvendigvis hører under dig.

Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Din ansøgning og dit detaljerede CV mærkes ”02.07.04” og uploades via denne side. Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Al henvendelse behandles fortroligt.

 

Fermentationexperts AS, https://fermentationexperts.com/, er et innovativt viden- og udviklingsselskab med aktiviteter i både Europa og USA, der fokuserer på udvikling af mælkesyre-fermenteret proteinfoder til husdyr. Virksomheden har patenteret sin fermenteringsproces, der sikrer den samme høje standard og kvalitet i det færdige tørrede produkt hver gang. Det er således muligt at skræddersy proteiner til hvert dyrs ernæringsmæssige og sundhedsmæssige behov, som resulterer i, at dyrene bliver mindre syge, ligesom det sjældent er nødvendigt at behandle med antibiotika. Fermentationexperts afsætter sine produkter worldwide, såvel gennem forhandlere, som direkte til landmanden gennem sit datterselskab, European Protein AS. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Bække ved Vejen. Herudover har de udviklingskontor i København, salgskontor i Sydamerika, samt produktionsfaciliteter i USA, Ukraine og Danmark. Fermentationexperts har gennem hele sin historie arbejdet hårdt for at opbygge viden om fermentering, både teoretisk og i praksis. For altid at blive opdateret med den nyeste viden, samarbejder Fermentationexperts løbende med universiteter og andre biotekvirksomheder. Virksomheden har de seneste år oplevet en betydelig vækst og er blevet kåret til Gazelle i 2015 og 2016. Som led i en ambitiøs vækststrategi søges nu en Marketing- og kommunikationsprofil til at styrke organisationen yderligere.